Pošiljanje E-mail in SMS sporočil
Povečanje učinkovitosti direktnega marketinga
Enostavnost in široke možnosti uporabe
Natančna merljivost in analize odziva
Možnost integracije v obstoječe spletne strani

Dvojna moč komunikacije... E-mail + SMS

O PNV Group

Celostna grafična podoba podjetja ali blagovne znamke je zaokrožena celota izdelkov, ki zagotavljajo enotno in konsistentno pojavljanje na različnih aplikacijah in medijih.

Upoštevanje, uresničevanje in negovanje kvalitetno oblikovane celostne grafične podobe, vašemu podjetju ali blagovni znamki zagotavlja prepoznavnost, istočasno pa izžareva vaše dejavnosti, vredote in vizije.

In kaj lahko stori za vas PNV ?

PNV Group je skupina skrbno izbranih strokovnjakov s področja audio in video produkcije, grafičnega in spletnega oblikovanja ter promocije in trženja. Zato vam lahko ponudimo le najboljše - vrhunske storitve na področju spletnih storitev, audio in video produkcije, grafičnih storitev in celostnih podob.

Spletne aplikacije

Prisotnost na Internetu niti približno ni omejena na iskanje ali povečevanje dela oz. posla. Spletnih strani tudi ne smemo enačiti z oglaševanjem, prav tako ne smejo biti omejene na predstavitev podjetja in dejavnosti.

Spletne strani so vse to in še precej več. Zakaj se torej odločiti za nastop in predstavitev na Internetu ?

Argumentov je več in se med seboj prepletajo, pomembnejši pa so vsekakor racionalizacija in poenostavljanje poslovanja, dostopnost do informacij o podjetju, proizvodih in storitvah, predstavitev tako ožjemu kot širšemu krogu potencialnih strank in poslovnih partnerjev, sodelovanje in ohranjanje stikov, podpora in svetovanje strankam, pridobivanje konkurenčne prednosti in nenazadnje prisotnost že zaradi sodobnosti v stilu "kogar ni na Internetu, ga pravzaprav ni".

"Če ni bilo objavljeno na Internetu, potem se ni zgodilo."

Še nimate spletne strani ?

Grafično oblikovanje

Grafična podoba podjetja in promocijski material morata biti tržno učinkovita, in v naši skupini poskrbimo, da boste prepričali vaše ciljne skupine.

Naš pristop in oblikovanje bosta zagotovila, da bo vaš promocijski material pravilno komuniciral s strankami in jih prepričal, da stopijo v stik z vami.

Vaša grafična podoba bo drugačna, izstopala bo iz množice, predvsem pa boste prepoznavni.

Mediji in tržne komunikacije

Informacije o dejavnosti in ponudbi mora vsako podjetje posredovati svojim potencialnim kupcem.

PNV Group strankam pomaga pri določanju ciljnih skupin in iskanju najučinkovitejše komunikacijske poti do njih.

Z združevanjem specializiranih in specifičnih znanj in spoznanj strankam lahko ponudimo celostno storitev s področja tržnega komuniciranja - od idejne osnove, oblikovnih in vsebinskih rešitev, pa do končne izvedbe - tako v tiskani ali digitalni obliki, prav tako pa tudi raznih sejemskih predstavitev, prodajnega pristopa in poslovnih daril.

Audio

PNV Audio produkcija zajema celostne storitve na področju glasbene industrije ter snemanje in prenos glasbenih in drugih prireditev, reportaž, dogodkov...

Vrhunska tehnična oprema in strokovnjaki s področja audio produkcije so garancija za kvalitetno opravljeno storitev.

Video

PNV Video je celostna storitev na področju video produkcije. Vključuje vsa področja video industrije, vse od priprave in načrtovanja projekta, snemanja pa vse do zaključka video projekta.

Pri produkciji uporabljamo profesionalno video opremo, ki zajema profesionalne kamere SD in HD kvalitete, kran 6 m, steady-cam, reportažni avto z direktnim digitalnim mixom in snemanjem, kar nam omogoča snemanje zahtevnih projektov s 6 kamerami vzporedno, ustrezno profesionalno razsvetljavo in audio tehniko.

Storitve v video produkciji so skrbno prilagojene in optimizirane naročniku ne glede na obliko video projekta.

Celovite rešitve

V sodobnem, nenehno spreminjajočem poslovnem okolju so ključ do uspeha celostne rešitve in povezave s področij, audio in video produkcije, internetnih komunikacij, ustrezna celostna grafična podoba ter primeren nastop v medijih.

Celovitost zagotavlja vašemu podjetju, blagovni znamki ali izdelku prepoznavnost, hkrati pa izžareva vašo vizijo in vrednote.

Ne prepustite razvoja naključju.

Kontakt

PNV d.o.o.
Medenska cesta 54
1000 Ljubljana
Telefon:
+386 (0)1 512 2000


E-mail:
info@pnv.si

Edinstveno, inovativno, funkcionalno, celovito, sodobno, profesionalno in napredno orodje za uspešen in učinkovit e-mail in mobilniški marketing.

E-mail marketing

E-mail marketing oz. trženje prek elektronske pošte je med podjetji zelo razširjeno in priljubljeno orodje, saj ima številne prednosti pred ostalimi orodji tržnega komuniciranja. Njegove glavne prednosti so:

-    nizki stroški izvajanja kampanj,
-    neposredno komuniciranje med oglaševalcem in ciljno skupino kupcev,
-    možnost dvosmerne in ne samo enosmerne komunikacije kot pri klasičnem oglaševanju,
-    prilagojeno komuniciranje posameznim ciljnim skupinam kupcev,
-    natačno merjenje in spremljanje učinkovitosti komunikacijskih akcij,
-    razvijanje dolgoročnih odnosov s strankami,
-    enostavna uporaba,
-    krajši porabljen čas za pripravo in izvedbo akcij
-    manjša vpletenost zunanjih izvajalcev (agencije).

Marketinška kampanja z uporabo elektronske pošte se običajno izvaja tako, da pošljemo svoje sporočilo zelo velikemu številu prejemnikov. Da bi to storili hitro, učinkovito in s čim nižjimi stroški, običajni namizni poštni odjemalec (Outlook, Outlook express, Mozzila Thunderbird, Gmail, itd) ne zadošča. Zato potrebujemo učinkovito orodje za masovno pošljanje e-mailov.

Tako orodje mora med drugim omogočati:
-    upravljanje obširnih baz in seznamov prejemnikov,
-    enostavno oblikovanje lastnih oblikovnih predlog ali uporabo že izdelanih predlog,
-    testiranje sporočil pred dejanskim pošiljanjem (odpravljanje napak, izogibanje spam filtrom, ipd.),
-    osebno naslavljanje (prilagajanje vsebine posameznikom ali različnim ciljnim skupinam),
-    merjenje učinkovitosti oz. analizo izvedenih akcij (odstotek odprtih sporočil, odstotek odgovorov itd.).

PNV SMailer vam nudi vse to in še več!

Mobilnimarketing

Stalne in potencialne stranke razen redkih izjem vse uporabljajo mobilne telefone in jih imajo večino dneva pri sebi.

To lahko pomeni veliko priložnost za posredovanje informacij o produktih in storitvah podjetja, saj se s tem, če ne drugega, zagotovi vsaj pozornost.

Pri mobilno-marketinških akcijah lahko izmerimo število poslanih sporočil s strani uporabnikov, število obiskovalcev mobilne spletne strani in ostale statistike, ki se danes uporabljajo za klasične spletne strani, število novih strank, realizirane prodaje in podobno.

Kaj je PNV SMailer?

PNV SMailer je inovativno spletno orodje za kombinirano izvajanje vseh vrst e-mail in mobilniškega marketinga, pri čemer je potrebna samo ena baza prejemnikov.

Kombiniranje e-mail sporočil s hkratnim pošiljanjem SMS ali MMS sporočil izkorišča prednosti in odpravlja slabosti obeh posameznih vrst komuniciranja, s čimer se bistveno skrajša čas priprave komunikacijskih akcij ter poveča njihova učinkovitost in uspešnost.

Poleg tega poenostavlja postopke oblikovanja sporočil in urejanja baze prejemnikov ter vključuje tudi druge sodobne tehnološke možnosti (sistematična analitika, a/b splitting, personalizacija, autoresponder).

Njegova glavna odlika je celovitost, saj združuje dve vrsti do zdaj ločenih vrst marketinga, poenostavlja postopke od načrtovanja do izvedbe komunikacijskih akcij ter omogoča natančno analizo izvedenih akcij.

Kako deluje?

Pošiljanje E-mail in/ali SMS sporočil
PNV SMailer je spletna aplikacija, ki na enem mestu združuje možnosti posamičnega ali masovnega pošiljanja e-mail ter SMS sporočil. Pošiljate lahko samo SMS sporočila, samo e-mail sporočila ali pa kombinirate uporabo obeh in tako povečate odzivnost vaših strank.
Enostavna, pregledna in enotna baza prejemnikov
Baza vaših strank, ki jim  s programom PNV SMailer pošiljate SMS in/ali e-mail sporočila, je za obe vrsti pošiljanja enotna. S tem prihranite pri času in stroških. V samo eni bazi naslovnikov enostavno urejate njihove osebne podatke, profile in jih razvrščate v skupine. Pred vsako akcijo pošiljanja izberete filter in pošljete sporočilo samo ustrezni ciljni skupini. Sočasna sinhronizirana uporaba obeh orodij poveča odzivnost strank in s tem izboljša vašo uspešnost pri doseganju zastavljenih poslovnih ciljev. Pošiljate lahko tudi samo SMS sporočila ali samo e-mail sporočila.
Enostavna priprava in oblikovanje vaših sporočil
Priprava sporočil  je enostavna, program vas sam vodi skozi posamezne faze, od vpisa pošiljateljevega imena in e-mail naslova, ki bosta prikazana pri prejemnikih do trenutka, ko kliknete na pošlji.
Arhiviranje kampanj
V preglednem arhivu boste lahko hitro in enostavno dostopali do vseh vaših dosedanjih komunikacijskih akcij. Pregledali boste kaj, kdaj in komu ste do sedaj pošiljali in kakšna je bila uspešnost, kar vam bo služilo kot pomembno izhodišče za vaše nadaljnje akcije.
Testiranje
Nujna faza med oblikovanjem in pošiljanjem sporočila je testiranje, s katerim lahko odkrijemo morebitne napake in jih odpravimo, tako da prejemnik res dobi tako sporočilo, kot vi želite.
Pošiljanje
Vaša sporočila bodo dostavljena takoj, ali pa nastavite časovni zamik oz. definirajte, kdaj naj prejemnik prejme vaše sporočilo. Ob morebitnih težavah si bo prejemnik lahko ogledal kopijo vašega sporočila prek spletnega strežnika. Lahko izkoristite tudi številne možnosti samodejnih odgovorov ob odzivu prejemnikov z uporabo autoresponderja.

Enostavno in učinkovito

PNV SMailer vam omogoča enostavno pripravo in pošiljanje E-mail, SMS in MMS sporočil.

Koraki so prilagojeni vašim uporabniškim izkušnjam in vas v preglednem zaporedju vodijo od začetne priprave kampanije do pošiljanja in analiziranja rezultatov.

Pogoji in uporaba

Če vam pošiljanje ne gre od rok...

SMailer je namenjen vsem, ki želite negovati komunikacijo z vašimi partnerji, strankami, kupci, člani itd.

Uporaba orodja je enostavna in pregledna.

Ker pa vam včasih zmanjka časa ali idej, se lahko za pomoč obrnete tudi na naše strokovnjake.

Pomagamo in svetujemo vam lahko pri:
  • pisanju prodajnih pisem, vabil, ponudb, obvestil, katalogov, publikacij itd.
  • oblikovanju prodajnih pisem, vabil, ponudb, obvestil, katalogov, publikacij itd.
  • pripravi in vodenju baz prejemnikov
  • celovitem načrtovanju in izvedbi akcij direktnega marketinga

Preizkusi SMailer

Prijavite se in preizkusite SMailer - brez obveznosti.


© PNV Group - PNV SMailer 2024
E-pošta: info@pnv.si